Glamping in de Leiestreek

Meer info

Omschrijving originele accommodatie

Belevingslogie Fons bevindt zich in Tiegem, een deelgemeente van het West-Vlaamse Anzegem. Op de weide van koffiehuis en kinderboerderij Achiel en Hector kan je op een bijzondere manier overnachten in een leuke glamping tent. Kleinschalig, duurzaam en persoonlijk zijn enkele kernbegrippen die de accommodatie omschrijven.

Deze plek is ideaal voor jonge gezinnen die de connectie met de natuur willen ervaren. Kinderen kunnen er een bezoek brengen aan de boerderijdieren. Buiten spelen, lekker luieren in de hangmatten of genieten van een gezellig kampvuur bij de centrale vuurplaats. Hier kan het allemaal!

De glamping tent is geschikt voor maximaal 6 personen. Er is een buitendouche en toilet aanwezig. Verder kan je gebruik maken van een overdekte ruimte met wastafel, koelkast, microgolfoven en keukenmateriaal. Voor een vakantie zonder zorgen kan je een ontbijtbox en/of picknick bestellen. De uitbaters staan ook voor je klaar met tips voor eetadresjes in de buurt.

In de omgeving

Belevingslogie Fons is de ideale uitvalsbasis om de Leiestreek en de Vlaamse Ardennen te gaan verkennen tijdens een wandeling of fietstocht. De accommodatie ligt aan wandelknooppunt 52 en fietsknooppunt 28. In de regio zijn het Kluisbos en het Muziekbos een echte aanrader voor mooie natuurwandelingen te gaan maken. Fietsliefhebbers kunnen zich helemaal uitleven op kuitenbijters zoals de Tiegemberg, de Kwaremont of de Paterberg.

Daarnaast is het een aanrader om een bezoek te brengen aan het provinciedomein De Gavers in Harelbeke, Transfo in Zwevegem of de kunstkerk in Bossuit. Een daguitstap naar Kortrijk, Oudenaarde, Ronse of Waregem behoort ook tot de mogelijkheden aangezien ze allen binnen een straal van 20 kilometer van Belevingslogie Fons liggen.

Meer info

Niet helemaal gevonden wat je zocht?  Hier vind je nog andere originele overnachtingen die je kunnen interesseren:

  • 6
  • 1
  • Tiegem (Anzegem)
  • West-Vlaanderen
  • België