Glamping in de Condroz regio

Beschikbaarheid en prijzen

Glamping in de Condroz

Ten oosten van Dinant bevindt zich de Naamse stad Ciney, ook wel de hoofdstad van de Condroz genoemd. Je kan er origineel overnachten in een glazen bubbel die onder een grote treurwilg staat. Wil je even weg van alle drukte en in alle rust genieten van mekaar? Dan is deze glamping accommodatie ideaal voor een romantische vakantie met zijn tweetjes!

’s Avonds kan je op het terras genieten van de natuur en de ondergaande zon. Door de glazen wand hoef je zelfs je bed niet uit om naar de sterren te kijken. Beter wordt het echt niet! En ’s morgens moet je ook niet opstaan voor de zonsopgang mee te maken. Er wordt een uitgebreid ontbijt in een mand klaargezet voor de deur dus daar hoef je ook al niet zelf voor te zorgen.

Je hoeft hier ook niet helemaal back-to-basics te kamperen. Je kan heerlijk slapen in een groot tweepersoonsbed. In het aparte bijgebouw is een toilet aanwezig en er is ook een buitendouche waar je gebruik van kan maken.

Is deze accommodatie niet meer vrij op jouw voorkeursdatum? Hier vind je een gelijkaardige glamping accommodatie terug die zich op hetzelfde domein bevindt. Deze is beschikbaar van april t/m september.

Wat te doen in de Condroz regio

In het natuurpark Furfooz kan je tijdens een wandeling van 4 kilometer het archelogisch en geologisch erfgoed van de regio ontdekken. De natuur is er echt prachtig. Je passeert langs verschillende adembenemende uitzichten op de Lesse vallei.

Of wat dacht je van het provinciaal domein van Chevetogne? Hier zullen natuur- en cultuurliefhebbers ongetwijfeld hun gading vinden. Sportievelingen kunnen ook kiezen om te gaan kajakken op de Lesse.

In de regio bevinden zich verschillende mooie kastelen zoals het kasteel van Vêves, Walzin, Leignon of Jaune. Daarnaast behoort een daguitstap naar Dinant ook tot de mogelijkheden. Je kan er een bezoek brengen aan de citadel, de indrukwekkende Collegiale kerk Notre-Dame, de grot La Merveilleuse, het Maison Sax,…

Beschikbaarheid en prijzen

Niet helemaal gevonden wat je zocht? Hier vind je nog andere originele overnachtingen die je kunnen interesseren:
Speciale glamping overnachtingsmogelijkheden
Bijzondere verblijfplaatsen in de natuur
Originele romantische overnachtingen

  • 2
  • 1
  • Ciney
  • Namen
  • België