Boomhut met sauna en hottub in Durbuy

Beschikbaarheid en prijzen

Glamping in Durbuy: boomhut met sauna en hottub

In Barvaux-sur-Ourthe, een deelgemeente van Durbuy, kan je origineel overnachten in een boomhut. Deze leuke glamping accommodatie bevindt zich in een erg rustige omgeving in het hartje van de Ardennen. Je hebt er een prachtig zicht op het omringende landschap. De boomhut is dan ook erg geschikt voor een romantische overnachting met zijn tweetjes.

In de boomhut kunnen twee personen uniek overnachten. Op de bovenverdieping bevindt zich een tweepersoonsbed. Beneden vind je een knusse zithoek en kleine keuken terug. De boomhut beschikt ook over een douche en apart toilet.

Als leuke extra is er binnen een sauna aanwezig. Buiten op het terras kan je dan weer helemaal tot rust komen in de hottub. Wedden dat deze wellness faciliteiten je glamping in Durbuy echt helemaal onvergetelijk maken?

Wat te doen in Durbuy

Barvaux-sur-Ourthe, kortweg Barvaux, ligt ten oosten van het centrum van Durbuy en is bekend omwille van het Labyrint van Barvaux. In dit gigantische maïsdoolhof kan je elke zomer eindeloos verdwalen. Achter elk hoekje schuilt er wel wat leuks!

Wéris, een andere deelgemeente van Durbuy, is verkozen tot één van de mooiste dorpen van Wallonië. Je vindt er 5.000 jaar oude megalieten terug. Omwille van deze dolmens en menhirs wordt het dorpje ook wel het Stonehenge van België genoemd.

De stad Durbuy zelf is één van de belangrijkste toeristische trekpleisters van Wallonië. Het middeleeuwse charmante stadje met zijn smalle kasseistraatjes, gezellige pleinen en eeuwenoude huizen is ideaal voor een romantische daguitstap.

Avonturiers kunnen zich ook wagen aan een kajaktocht op de Ourthe of een bezoek aan het avonturenpark Adventure Valley Durbuy. Hier kan je terecht voor verschillende avontuurlijke indoor- en outdoor activiteiten zoals een hoogteparcours, muurklimmen, speleologie, vrije val, big air,…

Beschikbaarheid en prijzen

Niet helemaal gevonden wat je zocht? Hier vind je nog andere originele overnachtingen die je kunnen interesseren:
Speciale glamping accommodaties
Uniek overnachtingen met wellnessfaciliteiten
Origineel logeren in de hoogte
Bijzondere verblijfplaatsen in de natuur
Originele romantische overnachtingen

  • 2
  • 1
  • Durbuy
  • Luxemburg
  • België