Droom je er van om te overnachten in een kasteel? Hier vind je onze tips voor originele kasteelovernachting!

Op dit ruime kasteeldomein aan de Maas kom je helemaal tot rust. Deze locatie is ideaal voor een vakantie voor natuurliefhebbers.
Ben je op zoek naar een romantische kasteelovernachting op een unieke locatie in België? Zoek dan niet verder!
Beleef een romantische overnachting in dit elegante kasteel in Nederlands Limburg, het Toscane van Nederland.
Op zoek naar een bijzondere slaapplek voor een vakantie met vrienden of familie? Wat dacht je van dit kasteel in het Meetjesland?
Op zoek naar een budgetvriendelijke vakantie aan zee? Dit hostel is gevestigd in een kasteel en ligt op een boogscheut van het strand.
Ben je nog op zoek naar een bijzondere groepsaccommodatie voor een vakantie met vrienden of familie? Dit kasteel is echt een aanrader!
Op zoek een overnachting met wellness? Op dit kasteeldomein in Nederlands Limburg word je echt helemaal in de watten gelegd!
Beleef een bloedstollende nacht in het kasteel van De Verraders! Hopelijk word jij 's nachts niet naar huis gestuurd.
Beleef een memorabele gezinsvakantie in Legoland Duitsland en logeer in de Ridderburcht, Koningsburcht, Drakenburcht of op het Pirateneiland.
In het Limburgse Sint-Truiden kan je bijzonder overnachten op een ruim kasteeldomein. De gastenkamers zijn geschikt voor 2 tot 12 personen.
Geniet van een rustgevende vakantie in het zuiden van Spanje en logeer in dit prachtige kasteel.
Een verblijf in het geschiedkundige themapark Puy du Fou staat garant voor een onvergetelijke belevenis voor jong en oud!
Meer